Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Sumilir Angin

chord sumilir angin. Am Em titipan. 10122020 Dm E F E sayang aku tulus tresno slirahmu.

Chord Gitar Teratai Inka Christie Lirik Lagu Teratai

Sumilir angin dalu rasakno rosoku.

Chord sumilir angin. Em Bm sliramu siji. TRIBUN-VIDEOCOM - Berikut Chord kunci gitar Salam Tresno vita Alvia. SERA The Best VIA VALLEN.

Sing tak rasakne Fm Bm tambah gawe kangene ati. Sumilir angin wengi mbiyen sing dadi seksi Am bungahing atiku lan atimu sing dadi siji F nanging saikine sumilir angin iki G nambah perihing batinku C sing uwis mbok larani Reff. Kangen ning atiku ra kependhem wektu.

Am G F - Em Am. Am Em titipan. Am G F - Em Am.

ORIGINAL CHORD Intro. TRIBUNSOLOCOM -- Berikut chord kunci gitar versi termudah dan lirik lagu Semilir Angin yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma. Cm Fm eling naliko.

C G kang tumetes. G A D AC Bm ademe wengi. A opo pancen podo Dm koyo sing tak roso.

Chord Gitar dan Lirik Lagu Salam Tresno Loro Ati Official Sumilir Angin Wengi. C aku tresno sliramu. 5122020 Em Bm sumilir.

C B angenku nggo kowe. Rasa ning atiku Gkelingan marang sliramu. Am Em sumilir.

A semilir angin wengi Dm nambahi kangen iki. 812021 ----- ORIGINAL CHORD ----- Intro. Sing dadi saksi G A D naliko suwe ku ngenteni.

C G sansoyo akeh. GAD AC Bm Em F Bm. Urip bebarengan G Cmabot lan enteng.

3092018 ORIGINAL CHORD Intro. Chorus Am Em tresno ra bakal ilang F C kangen sansoyo mbekas Am Em tembang rindu kanggo riko F C janji suci tekaning pati. Jumat 4 Desember 2020 2003.

Angin wengi F C kang tumetes Am D anambahi kangenku Am D sangsoyo gedi. Udan gerimis G Cmsumilir angin. Am Em Howo adem iki nambah F C C-GB.

Rindu iki F C sangsoyo akeh Am D amung biso dedungo F D angenku nggo kowe. Nandang katresnan Fm Cmnanging saiki. CHORDS USED Am Em Dm F G C intro Am Em Dm Em Am Am Em Dm Em Am verse Am Semilir angin sing dadi saksi F G C Naliko suwe ku ngenteni F G C Em Am Ademe.

Chord Semilir Angin Nella Kharisma Capo di fret 2 Intro Am Em Dm Em Am Am Em Dm Em Am. Am Dm ibarat angin dalu G C hang ngerasuk ring dodo F Dm sepine ati iki E sing kuat sun nyonggo. Am B amung biso ndedungo.

Happy Asmara Am Em sumilir angin wengi F C kang tumetes Am D anambahi kangenku Am E sangsoyo gedi. Cerito ing wayah wengi D F Bb Marai nambah kangen ning ati Cm Arep sambat karo sopo Gm aku ora iso D F Gm. Sayang 9 CHORDS by Mala Agatha for GUITAR UKULELE and PIANO.

Am D anambahi kangenku Am E. Cm Fm wengi iki. Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu Salam Tresno Penyanyi.

Irawan Firmansyah Album. Rindu iki F C sangsoyo akeh Am D amung biso dedungo F D angenku nggo kowe. Angin Kangen Artist.

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Angin Dalu - Vita Alvia Capo di fret 3 Intro Am Dm G C F Dm E Am Dm G C F Dm E. Angin wengi F C kang tumetes Am D anambahi kangenku Am D sangsoyo gedi. Em B sansoyo gedi.

Am G C Dm E. Chord Gitar dan Lirik Lagu Aku Tenang - Wp Pro Channel Sumilire Angin Ndalu Iki Berikut ini lirik lagu dan kunci chord gitar Aku Tenang yang dinyanyikan. 1852020 Intro F C Dm B F C Dm B C F C F C tak sawang lintang lintang ing wengi iki Dm B C F sumilir angin tansah ngiris.

Am G F - Em Am. Nggugah kangenku Fm Cmsoyo semendal. Official Music Video Title.

C G tresnoku yo mungAm. Batin iki C Dm endahing sinare bulan. Bm E ati kang nandang rindu A tumetes ing njero kalbu.

B C F C roso kuciwo ku sing setengah mati. Sumilir angin dalu rasakno rosoku. 562019 C Neng awang katon netramu Em ing saben wengiku F G C keroso ing sumilire angin dalu Dm sliramu duh nimas Am sing dadi memani ing kalbu F G mung sliramu sing ono ning atiku.

Via Vallen Songwritter. Bm Bm Semilir angin. Angin wengi F C kang tumetes.

Am Em salam tresno dijogo. Am B anambahi kangenku. Kangen ning atiku ra kependhem wektu.

Berikut kami bagikan chord atau kunci gitar lagu Salam Tresno yang dipopulerkan oleh Loro Ati Official termasuk lirik lagu Salam Tresno. F C senadyan adoh panggonanmu Am Em sumpah tulus kanggo riko F E Am salam rindu neng sliramu.

Chord Cinta Berapa Lama Aku Memikirkanmu Wahai Dinda Yang Kini Hanya Ku Anggap Sebagai Teman Oh Tuhan Berikan Ku Kesempatan Sekali Lagi Untuk Suaka Lagu Tuhan

Pin Di Chord Lagu Indonesia

Chord Gitar Gerimis Melanda Hati Erie Suzan Lagu Terbaik Lagu

Pin Di Chord Lagu Indonesia

Chord Cinta Luar Biasa English Cover The First Time You Looked At Me I Could Tell Were Meant To Be My So Will You Please Accept This Song Fr Lagu Cinta

Chord Gitar Fourtwnty Hitam Putih Hitam Gitar Lirik

Cord Guitar Akustik Home Facebook

Chord Boom Work Come On Sumsorijochado Eumakgateun Stage Naui Ttambangureun Negen Heavy Rain Eonjena Hot And Shine Mudae Wieseo Light N Suaka Lirik Kunci Gitar

Chord Gitar Tepung Kanji Youtube

Pin Di Chord Lagu Indonesia

Chord Gitar Tanah Airku Ibu Sud Air Lirik Tanah

Chord Gitar Pengen Di Rabi Arlida Putri Putri Pernikahan Rabi

Nightmare Halsey Halsey Songs Piano Songs Chords Ukelele Chords

Chord Gitar Ditinggal Rabi Via Vallen Rabi Nangis Coat

Pin Di Art

Cord Guitar Akustik Home Facebook

Chord Gitar Salam Tresno Youtube

Chord Kunci Gitar Singkong Dan Keju Nella Kharisma Lirik Lagu Lagu Lirik

Chord Tuhan Jagakan Dia Cover Motif Band Tuhan Jagakan Dia Dia Kekasihku Kan Tetap Milikku Aku Sungguh Tuhan Jagakan Dia Dia Kekasihk Tuhan Kunci Gitar Gitar