Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sumilir Angin Dalu Chord

sumilir angin dalu chord. Rindu iki F. Chord gitar Salam Tresno - Happy Asmara.

Happy Asmara Angin Dalu Official Music Video Youtube

Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

Sumilir angin dalu chord. Dm E anambahi kangenku Am E sangsoyo gedi. Sumilir angin dalu rasakno rosoku. Em Am tansah kegowo.

C D sak pedote nafasku. TRIBUNJATENGCOM - Chord kunci gitar Separo Nyowo Nella Kharisma. Am D ora ono liyane.

A duwe ku mung roso tresno Cm duwe ku mung roso sayang D E nganti nyawaku ninggalke rogo D E rosoku ora ilang. Intro C G Am Em F G C C F C F sumilire angin dalu iki. C G tresnoku soyo ngrembuyung Am Em yen kelingan.

Intro Am Em F C Dm Am E Am Verse I Am Em sumilir. Chord Guitar Genoskun - Titip Angin Kangen. Dm G C GB Am wes suwe.

Chord Gitar dan Lirik Lagu Aku Tenang - Wp Pro Channel Sumilire Angin Ndalu Iki Berikut ini lirik lagu dan kunci chord gitar Aku Tenang yang dinyanyikan Wp Pro Channel. Chord Wes Tatas - Happy Asmara Kunci Gitar Dasar dari C Lirik Lagu Layangan Sing Tatas Tondo. Int F Dm E Am Reff Am G F Em Am Sumilir angin dalu rasakno rosoku Am G F Em Am kangen ning atiku ra kependhem wektu Am G F Em Am sumilir angin dalu rasakno rosoku Am G C Dm E Am Dm angen tansah ngelayung E Am G atiku tambah bingung F E kangen wes ra kebendung E Am Gusti nyuwun pitulung.

Ati seng tansah nandang kasmaran iki. Am Dm ibarat angin dalu G C hang ngerasuk ring dodo F Dm sepine ati iki E sing kuat sun nyonggo. Am G F - Em Am.

C D sak oncate nyawaku. Berikut chord gitar dan lirik lagu Salam Tresno dari Happy Asmara. Berikut chord kunci gitar Separo Nyowo Nella Kharisma.

C G tak titip tembang rindu. C G Am Em F C G. Ora ono liyane seng neng atiku.

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Angin Dalu - Vita Alvia Capo di fret 3 Intro Am Dm G C F Dm E Am Dm G C F Dm E. Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku. Am Em Sumilir.

Ademe angin dalu dadi saksi bisu. Chord Semilir Angin Nella Kharisma Capo di fret 2 Intro Am Em Dm Em Am Am Em Dm Em Am. 2182020 Dm ademe angin dalu G C dadi saksi bisu.

Am D anambahi kangenku Am E sangsoyo gedi. Dm Ojo mung paring janji Am nganti kapan nyekso kangenku G Am nganti seprene raono tekamu. Am G F - Em Am.

D E Cm Fm D E A. Am G Dm Am G F G Am Am Semilir angin dalu G Am sumripit roso ning ati Dm G C soyo nambahi roso kasmaran iki Dm Am pirang-pirang bengi tansah tak enteni G Am nanging ra ono teko ngugemi janjimu. TRIBUNMANADOCOID - Berikut Chord Salam Tresno - Happy Asmara Kunci Gitar Dasar dari C Lirik Lagu Sumilir Angin Wengi.

C F G kelingan esemmu dek wingi. Angin wengi F C kang tumetes. Lintang sing ono neng wengi.

Sumilir angin dalu rasakno rosoku. 23112020 Bm Em mung kowe sing tak tunggu. Berita dan foto terbaru Safira Inema - Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu Opo Kudu Aku - Safira Inema.

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu. Am Em sumilir. Am D G ademe angin dalu.

Kangen ning atiku ra kependhem wektu. Lewat sumilir angin dalu F C Mergo adoh panggonmu G C Aku mung biso nyawang fotomu C G Am Abot sing tak songgo iku ora sepiro F Dibanding kangenku sing ning njero dodo. Am G F - Em Am.

Moh yen digawae loro. C G Am Em F C GC. Am D ora ono liyane.

Seng tak jaluk imbangono. Ora ono liyane seng neng atiku. Kangen ning atiku ra kependhem wektu.

TRIBUNSOLOCOM -- Berikut chord kunci gitar versi termudah dan lirik lagu Semilir Angin yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma. F C G kangenku ngelayung marang sliramu. Angin wengi F C.

Masio aku ra sugeh bondo. Tresno neng jero dodo. Am G C Dm E.

Angin wengi F C kang tumetes. C D sak oncate nyawaku. Gedene Segoro Sik Gede Tresnaku.

Dm G C ra biso ilang nganti kegowo ngimpi. Bm Em ora ngaleh tresnaku. F G C cukup sliramu gawe atiku tenang.

-------------- ORIGINAL CHORD -------------- Intro. Am D anambahi kangenku Am E sangsoyo gedi. Bm Em mung kowe sing tak tunggu.

Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lintang Ati Safira Inema Keroso Ing Sumilir Angin Dalu Tribun Wow

Chord Kunci Gitar Separo Nyowo Nella Kharisma Tribun Jateng

Lirik Lagu Angin Dalu Woro Widowati Cover Happy Asmara Aksara Jabar

Chord Kunci Gitar Sebatas Teman Guyon Waton Cover Full Lirik By Sarianto Channel

Cord Guitar Akustik Home Facebook

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Udan Janji Nella Kharisma Tribun Papua

Angin Dalu Lirik Woro Widowati Cover Akustik Ademe Angin Dalu Dadi Saksi Bisu Youtube

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma Download Mp3 Lirik Lagu Semilir Angin Dalu Tribun Padang

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Lintang Ati Dari Safira Inema Kroso Ing Sumilir Angin Tribun Wow

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Holy Justin Bieber Feat Chance The Rapper Hold Me Tribun Wow

Nr4dol7nqjvxwm

Lirik Dan Chord Kunci Gitar Lagu Angin Dalu Woro Widowati Tuban Bicara

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Aku Tenang Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Tribun Wow

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Mimpi Isyana Sarasvati Tak Akan Pernah Hilang Janji Janji Kita Tribun Wow

Chord Dan Lirik Lagu Angin Dalu Woro Widowati

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lintang Ati Happy Asmara Neng Angin Tak Titipne Roso Kangen Tribun Solo

Angin Dalu Karaoke Koplo Version Youtube

Kunci Gitar Woro Widowati Angin Dalu Chord Dasar C Chordtela Com

Chord Gitar Dan Lirik Lagu Angin Dalu Dipopulerkan Woro Widowati Sonora Id